FINANSIERING

Bilfinansiering i samarbejde med danske forhandlere

SP-Leasing samarbejder med Santander Consumer Bank og tilbyder bilfinansiering både som låne- og leasingløsninger.

Sanders Consumer Bank fortæller;

“Vi har et tæt samarbejde med forhandlere inden for alle bilmærker i Danmark, og vi er stolte over, at mere end 75 % af landets autoriserede bilforhandlere har valgt os. Vi tilbyder altid vores samarbejdspartnere gode, fleksible og konkurrencedygtige bilfinansieringsløsninger – altid med udgangspunkt i bilkøberens behov.”

Skal du have financiering?

Kontakt os her

Billån og leasing til private

Har du brug for en lidt større bil til familien, eller en lille bil der kan transportere dig til og fra arbejde? Hvis du står og skal låne til din nye bil, vil vi meget gerne hjælpe. Vi har fleksible løsninger til billån og leasing i samarbejde med bilforhandlere i hele Danmark.

Med vores løsninger giver vi dig en nem og fordelagtig måde at få råd til din bil på. Fra du vælger dit billån, tager det kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning.

Spørg din bilforhandler om et tilbud fra Santander.

Billån og leasing til erhverv

Har du brug for en firmabil eller flere til din virksomhed, har vi fordelagtige løsninger inden for både bilfinansiering og leasing.

Vores produkter bliver tilbudt i samarbejde med landets autoriserede bilforhandlere, og vi garanterer høj kvalitet og service.

Vores løsninger gør det nemt for jer som virksomhed at få de firmabiler, I har brug for. Spørg din bilforhandler om et tilbud fra Santander.