fbpx

SP Leasing

SP Leasing er din partner inden for erhvervs leasing, privat leasing og finansiering, Vi er specialister inden for BMW, Audi og Mercedes

-Video-

Mercedes

c220

Lækker Familiebil

Mercedes C220 er en af de mest populære stationcars i sin kategori. Med en Mercedes C220 får du masser af komfort, plads til familien, gode køreegenskaber – I sandhed en perfekt bil til familien

-Video-

Bmw

x4

Aggressiv suv

Denne BMW X4 er uden tvivl en aggressiv SUV, der let kan få en hver mand til at savle. med over 250 heste og lækker lyd fra motoren, er denne X4 bare et must see!

-Video-

Nissan

Qashqai

Praktisk og flot

Nissan Qashqai, en bil der har utrolig gode køreegenskaber og masser af udstyr til næsten ingen penge. 

Vi har altid 100 biler på lager
klar til salg

Din forhandler af Audi, Mercedes og BMW

Vi er altid klar til at hjælpe dig over telefonen. Hos os får du gratis rådgivning, og gratis prøvetur.

Hos SP leasing er vi førende inden for salg, køb og engroshandel af biler og varebiler – både for erhvervsdrivende og private. SP leasing er startet op i Bredebro, men siden er vi rykket til Agerskov.  SP leasing har eksisteret siden 2014, hvorfor vi er meget kompetente indenfor vores fag og altid klar i butikken til at rådgive dig.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at gennemse på denne hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og brugen af ​​cookies til ovennævnte formål.