fbpx

Finansiering

Tal med en medarbejder

+45 22 14 13 25
spe@sp-leasing.dk
Steffen Petersen
Indehaver / sælger

Bilfinansiering i samarbejde med danske forhandlere

Finansiering af bil hos SP-Leasing samarbejder med Santander Consumer Bank, Carta, Accept Auto og Ikano. Vi kan derfor hjælpe vores kunder med de bedst mulige finansierings løsninger. Sanders Consumer Bank fortæller; “Vi har et tæt samarbejde med forhandlere inden for alle bilmærker i Danmark, og vi er stolte over, at mere end 75 % af landets autoriserede bilforhandlere har valgt os. Vi tilbyder altid vores samarbejdspartnere gode, fleksible og konkurrencedygtige bilfinansierings løsninger – altid med udgangspunkt i bilkøbernes behov.”

Finansiering af bil til private

Har du brug for en lidt større bil til familien, eller en lille bil der kan transportere dig til og fra arbejde? Hvis du står og skal låne til din nye bil, vil vi meget gerne hjælpe. Grundet vores gode samarbejde med vores udbydere, kan vi være behjælpelig med fleksible løsninger til både private og erhverv.

Med vores løsninger giver vi dig en nem og fordelagtig måde at få råd til din bil på. Fra du vælger dit billån, tager det kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning.

Kontakt SP Leasing om et uforpligtende tilbud.

Finansiering af bil til erhverv

Har du brug for en firmabil eller flere til din virksomhed, har vi fordelagtige løsninger inden for både bilfinansiering og leasing.

Vores produkter bliver tilbudt i samarbejde med landets autoriserede bilforhandlere, og vi garanterer høj kvalitet og service.

Vores løsninger gør det nemt for jer som virksomhed at få de firmabiler, I har brug for. Kontakt SP Leasing om et uforpligtende tilbud.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at gennemse på denne hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og brugen af ​​cookies til ovennævnte formål.